Privatumo politika

Privatumo politika

Ši privatumo politika sukurta vadovaujantismenas. Įstatyminio dekreto 13, 30 m. Birželio 2003 d., 196 p. XNUMX („Asmens duomenų apsaugos kodeksas“). Konsultacijos ir naudojimasis šia svetaine (toliau - svetainė arba tinklaraštis) savaime nereiškia jokio vartotojo (toliau - Vartotojai) asmens duomenų tvarkymo ar tik asmens duomenų tvarkymas anonimiškai, tokiu būdu, kuris neleidžia jų identifikuoti. Vartotojų pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis principų asmens duomenų apsauga asmens duomenų apsaugos kodeksas ir kiti šiuo klausimu galiojantys reglamentai. Duomenų teikimas yra neprivaloma; tačiau nepateikus duomenų bus išvengta galimybės naudotis dienoraščio teikiamomis naujienlaiškių paslaugomis (ar bet kuriomis kitomis paslaugomis, kurios naudoja tokius duomenis).

Tikslo gydymas

Asmens duomenys, surinkti registruojantis šioje svetainėje siūlomoms paslaugoms (pvz., Neapsiribojant, naujienlaiškio prenumerata, straipsnių prašymai, kvietimai į renginius, informacijos prašymai tinklaraštyje arba kontaktiniai prašymai) ir (arba) per komentarų įterpimas į jame paskelbtus straipsnius yra tvarkomas, kad būtų galima naudotis dienoraščio teikiamomis ir rezervuotomis registruotiems vartotojams paslaugomis. Bet koks duomenų tvarkymas statistikos tikslais atliekamas tik naudojant anoniminius duomenis. Išskyrus įstatymų leidžiamus ar šioje privatumo deklaracijoje numatytus atvejus, asmens duomenys nebus atskleidžiami ar atskleidžiami be vartotojo sutikimo.

Asmens duomenys yra tvarkomi ir saugomi Italijoje ir su jais galės susipažinti tik Duomenų valdytojas, išskyrus prieigą prie visų konsultantų, oficialiai paskirtų duomenų tvarkytojais, arba už tvarkymą atsakingų asmenų.

Teisė susipažinti su asmens duomenimis ir kitos teisės pagal 7 str. Įstatyminio dekreto 196/2003 XNUMX straipsnis („Privatumo kodeksas“)

Vartotojas gali bet kuriuo metu pasinaudoti 7 straipsnyje nurodytomis teisėmis. Privatumo kodekso XNUMX straipsnį, įskaitant teisę bet kuriuo metu gauti patvirtinimą, kad duomenys yra ar nėra, žinoti jų turinį ir kilmę, patikrinti jų tikslumą arba reikalauti juos atnaujinti, integruoti, taisyti ar atšaukimas dėl įstatymų pažeidimo, raštu išsiunčiant pranešimą: [apsaugotas el. paštu].

Privatumo politikos pakeitimai

Duomenų valdytojas pasilieka teisę keisti šią privatumo politiką. Vartotojas sutinka laikytis bet kokių tokių būsimų pakeitimų, todėl įsipareigoja periodiškai apsilankyti šiame puslapyje ir būti informuotas apie visus pakeitimus. Nuoroda (nuoroda) į mūsų slapukų politiką yra prieinama kiekvieno šios svetainės puslapio apačioje.

Kas yra slapukas?

Slapukai yra informacijos dalis, kurią svetainė pateikia jūsų navigacijos įrenginyje, kai lankotės puslapyje. Jie gali apimti informacijos perdavimą tarp svetainės ir jūsų įrenginio bei tarp pastarojo ir kitų svetainių, kurios veikia mūsų vardu ar privačiai, laikantis atitinkamos privatumo politikos nuostatų. Mes galime naudoti slapukus rinkdami informaciją apie jus. Galite nuspręsti gauti įspėjimą kiekvieną kartą, kai siunčiamas slapukas, arba išjungti visus slapukus pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Neleisdami slapukų, kai kurios mūsų paslaugos gali neveikti tinkamai ir negalėsite pasiekti daugybės funkcijų, skirtų optimizuoti jūsų naršymo patirtį svetainėje. Norėdami gauti daugiau informacijos apie naršyklės slapukų valdymą ar išjungimą, žr. Paskutinį šios slapukų politikos skyrių.

Mes naudojame įvairių tipų slapukus su skirtingomis funkcijomis, išvardintomis žemiau.

PASTABA: vartotojas gali bet kuriuo metu ištrinti visus slapukus (ar jų dalį) iš savo naršyklės naudodamas atitinkamas naršyklės funkcijas(žr. 6 skyrių toliau)


1. Griežtai būtini slapukai

Šie slapukai yra būtini norint naršyti svetainėje ir naudoti kai kurias funkcijas. Be griežtai būtinų slapukų, jūsų paprašytos internetinės paslaugos, tokios kaip virtualus pirkinių krepšelis ar sąskaitos faktūros išrašymas, kad būtų patvirtintas pirkimas, negali būti teikiamos. Dėl būtinų slapukų nebūtina pateikti sutikimo, nes jie yra būtini norint užtikrinti reikiamas paslaugas.


2. Techniniai slapukai

Gali būti, kad mes (arba paslaugų teikėjai, veikiantys mūsų vardu) galime įdėti efektyvumo slapukus į jūsų navigacijos įrenginį. Informacija, surinkta per efektyvumo slapukus, naudojama tik mes arba mūsų interesai.

Veiklos slapukai renka anoniminę informaciją apie tai, kaip vartotojai naudojasi svetaine ir įvairiomis jos funkcijomis. Pavyzdžiui, mūsų našumo slapukai renka informaciją apie dažniausiai lankomus svetainės puslapius ir mūsų skelbimus, rodomus kitose svetainėse, su kuriomis bendraujate, taip pat tikriname, ar atidarote ir skaitote mūsų siunčiamus pranešimus ir ar gaunate klaidos pranešimai. Surinkta informacija gali būti naudojama individualizuoti jūsų patirtį internete, rodant konkretų turinį. Našumo slapukai taip pat naudojami norint apriboti tos pačios reklamos peržiūrų skaičių. Mūsų veiklos slapukai nerenka asmeninio pobūdžio informacijos.


3. Funkcionalumo slapukai

Gali būti, kad mes (arba mūsų vardu veikiantys paslaugų teikėjai) į jūsų navigacijos įrenginį įterpsime funkcinius slapukus. Mes nesidalijame informacija, surinkta per funkcinius slapukus, savo reklamuotojams ar trečiosioms šalims.

Šie slapukai naudojami jūsų pasirinkimams (pvz., Jūsų kalbos nuostatoms, šaliai ar kitiems internetiniams nustatymams) išsaugoti ir jūsų pasirinktoms pritaikytoms ar optimizuotoms funkcijoms pateikti. Funkcionalumo slapukai gali būti naudojami siūlyti jums internetines paslaugas arba neleisti jums pasiūlyti paslaugų, kurių anksčiau atsisakėte. Kai kuriais atvejais mes galime įgalioti reklamuotojus ar trečiąsias šalis teikti jums turinį ir kitas internetines patirtis šioje svetainėje. Tokiu atveju atitinkama trečioji šalis gali įdėti savo funkcinius slapukus į jūsų įrenginį ir naudoti juos panašiai kaip ir mes, siekiant suteikti jums pritaikytas funkcijas ir optimizuoti vartotojo patirtį. Pasirinkdami tinkintas parinktis ir nustatymus arba optimizuotas funkcijas, jūs leidžiate mums (ir trečiosioms šalims) naudoti funkcinius slapukus, reikalingus jums tokios patirties pasiūlyti. Ištrynus slapukus dėl funkcionalumo, pasirinktos nuostatos ar nustatymai nebus saugomi būsimiems apsilankymams.


4. Slapukų profiliavimas (reklaminiai arba tiksliniai)

Tikslinė reklama, kurią valdo trečiosios šalys

Trečiųjų šalių valdomi tiksliniai reklaminiai slapukai gali būti saugomi vartotojo įrenginyje trečiųjų šalių reklamuotojų, reklamos tinklų, duomenų mainų paslaugų ir rinkodaros analizės bei kitų paslaugų teikėjų. Trečiųjų šalių valdomi tikslinės reklamos slapukai renka informaciją apie vartotojo naršymą įvairiose svetainėse ir internetinėse paslaugose, kad būtų rodomi atitinkami skelbimai mūsų ir trečiųjų šalių svetainėse bei internetinėse paslaugose. Skelbimų tinklai gali dalytis šia informacija su savo tinklą naudojančiais reklamuotojais. Informacija, surinkta naudojant šiuos slapukus tikslinei reklamai, kurią tvarko trečiosios šalys, neidentifikuoja vartotojo.


5. Šioje svetainėje naudojamų paslaugų sąrašas (įskaitant trečiąsias šalis)

Vardas aprašymas Surinkti duomenys Apdorojimo vieta ir „Policy Link“
„Google+“ valdikliai („Google Inc.“) Mygtukas +1 ir „Google+“ socialiniai valdikliai yra sąveikos su „Google+“ socialiniu tinklu paslaugos, kurias teikia „Google Inc.“ Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika
Patinka mygtukas ir „Facebook“ socialiniai valdikliai („Facebook“, „Inc.“) Mygtukas „Patinka“ ir „Facebook“ socialiniai įtaisai yra sąveikos su socialiniu tinklu „Facebook“ teikiamos paslaugos, kurias teikia „Facebook“, Inc. Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika
„Twitter“ mygtukas ir socialiniai valdikliai („Twitter, Inc.“) „Tweet“ mygtukas ir „Twitter“ socialiniai valdikliai yra sąveikos su „Twitter“ socialiniu tinklu paslaugos, kurias teikia „Twitter, Inc.“ Slapukai ir naudojimo duomenys  JAV Privatumo politika
„Disqus“ („Big Heads Labs Inc.“) „Disqus“ yra mūsų turinio (straipsnių, puslapių ir kt.) Komentarų valdymo paslauga. Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika Atsisakyti
„Facebook“ komentarai („Facebook“, „Inc.“) „Facebook Comments“ yra mūsų turinio komentarų valdymo paslauga, kurią valdo „Facebook, Inc.“, leidžianti Vartotojui palikti komentarus ir jais dalytis „Facebook“ platformoje. Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika
„CloudFlare“ („Cloudflare“) „CloudFlare“ yra DNS srauto optimizavimo ir paskirstymo bei valdymo paslauga, kurią teikia „CloudFlare Inc.“. „CloudFlare“ integravimo metodai numato, kad tai filtruoja visą srautą šioje svetainėje, t. Y. Ryšius tarp šios svetainės ir vartotojo naršyklės, taip pat leidžiant statistinių duomenų apie tai rinkimą. Įvairių tipų duomenys, nurodyti paslaugos privatumo politikoje JAV Privatumo politika
"Google Analytics" („Google Inc.“) „Google Analytics“ yra žiniatinklio statistikos ir analizės paslauga, kurią teikia „Google Inc.“ („Google“). Surinktus asmens duomenis „Google“ naudoja siekdama įvertinti naudojimąsi šia svetaine, rinkti ataskaitas ir dalytis jomis su kitomis „Google“ sukurtomis paslaugomis. „Google“ gali naudoti asmens duomenis kontekstualizuodama ir suasmenindama savo reklamos tinklo skelbimus  Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika Atsisakyti
"Google AdSense" („Google Inc.“) „Google AdSense“ yra „Google Inc.“ teikiama reklamavimo paslauga. Ši paslauga naudoja „Doubleclick“ slapuką, kuris stebi šios svetainės naudojimą ir vartotojo elgesį, susijusį su siūlomomis reklamomis, produktais ir paslaugomis. Vartotojas gali bet kada nuspręsti nenaudoti „Doubleclick“ slapuko numatydamas jo deaktyvavimą (atsisakyti) Slapukai ir naudojimo duomenys  JAV Privatumo politika Atsisakyti
Youtube vaizdo įrašai („Google Inc.“) „Youtube“ yra vaizdo įrašų turinio peržiūros paslauga, kurią valdo „Google Inc.“, leidžianti šiai svetainei integruoti tokį turinį į savo puslapius  Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika
„Vimeo“ vaizdo įrašas („Vimeo“, LLC) „Vimeo“ yra vaizdo įrašų turinio peržiūros paslauga, kurią valdo „Vimeo, LLC“, leidžianti šiai svetainei integruoti tokį turinį į savo puslapius  Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika
"Google" šriftai („Google Inc.“) „Google Fonts“ yra „Google Inc.“ valdoma šrifto stiliaus vizualizavimo paslauga, leidžianti šiai svetainei integruoti tokį turinį į savo puslapius  Slapukai ir naudojimo duomenys JAV Privatumo politika

Tiksliniai reklamos tinklai ir mainai, kuriuos valdo trečiosios šalys

Ši svetainė gali naudoti trečiąsias šalis, tokias kaip reklamos tinklai ir mainai, kad leistų mums pasiūlyti vartotojui reklamą. Šie trečiųjų šalių reklaminių tinklų ir mainų teikėjai gali naudoti trečiųjų šalių slapukus ar panašias technologijas duomenims įgyti ir savo paslaugoms teikti. Jie taip pat gali įsigyti įrenginio identifikatorių, IP adresą arba reklamavimo identifikatorių (IDFA), kurie gali būti naudojami individualizuoti mūsų svetainėse ar kitose svetainėse rodomą reklamą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie trečiųjų šalių reklaminius slapukus ir kaip jų nepriimti, apsilankykite šiose trečiųjų šalių svetainėse http://www.youronlinechoices.eu e http://www.aboutads.info/choices (galima tik anglų kalba). Ši svetainė nekontroliuoja trečiųjų šalių tokių technologijų naudojimo. Norint sužinoti apie įsigijimo, išlaikymo ir dalijimosi praktiką, reikėtų išanalizuoti paslaugų teikimo sąlygas, privatumo politiką, leidimus, pranešimus ir trečiųjų šalių pasirinkimus. Negarantuojama jokių trečiųjų šalių reklamuotojų ar susijusių trečiųjų šalių reklaminių tinklų ir mainų taisyklių ar praktikos.


6. Slapukų įjungimas / išjungimas per naršyklę

Yra keletas būdų, kaip tvarkyti slapukus ir kitas atsekamumo technologijas. Pakeitus naršyklės nustatymus, galite priimti ar atmesti slapukus arba nuspręsti gauti įspėjimo pranešimą prieš priimdami slapuką iš lankomų svetainių. Primename, kad visiškai išjungę slapukus naršyklėje gali būti neįmanoma naudoti visų mūsų interaktyvių funkcijų.

Jei naudojate kelis kompiuterius skirtingose ​​vietose, įsitikinkite, kad kiekviena naršyklė nustatyta pagal jūsų pageidavimus.

Galite ištrinti visus slapukus, įdiegtus naršyklės slapukų aplanke. Kiekviena naršyklė turi skirtingas nustatymų tvarkymo procedūras. Spustelėkite vieną iš toliau pateiktų nuorodų, norėdami gauti konkrečias instrukcijas.

"Microsoft Windows Explorer"

"Google Chrome"

"Mozilla Firefox"

"Apple Safari"

Jei nenaudojate nė vienos iš anksčiau išvardytų naršyklių, atitinkamame vadovo skyriuje pasirinkite „slapukus“, kad sužinotumėte, kur yra jūsų slapukų aplankas.

Ištrinti "Flash" slapukus

Spustelėkite toliau esančią nuorodą, kad pakeistumėte "Flash" slapukų nustatymus.

Išjunkite "Flash" slapukus


7. Apibrėžimai ir teisinės nuorodos

Asmeniniai duomenys (arba duomenys)

Bet kuri su fiziniu asmeniu susijusi informacija, nustatyta ar identifikuojama net ir netiesiogiai, remiantis bet kokia kita informacija, įskaitant asmens kodą, yra asmens duomenys.

Naudojimo duomenys

Tai yra asmens duomenys, kuriuos automatiškai renka svetainė (arba trečiosios šalies programos, kurias ji naudoja), įskaitant: prie interneto prisijungiančio Vartotojo naudojamų kompiuterių IP adresus arba domenų pavadinimus, adresus notacijoje URI (vienodas išteklių identifikatorius), užklausos laikas, metodas, naudojamas užklausai pateikti serveriui, atsakymo metu gauto failo dydis, skaitmeninis kodas, nurodantis serverio atsakymo būseną (pavyko, klaida ir kt.) kilmės šalis, naršyklės ir lankytojo naudojamos operacinės sistemos ypatybės, įvairios vizitacijos laike reikšmės (pavyzdžiui, kiekviename puslapyje praleistas laikas) ir išsami informacija apie kelionės maršrutą, nurodytą svetainėje peržiūrėtų puslapių seka, parametrai, susiję su vartotojo operacine sistema ir IT aplinka.

vartotojas

Asmuo, kuris naudoja šią svetainę, kuri turi sutapti su suinteresuota šalimi arba būti įgaliota ir kurios asmens duomenys yra tvarkomi.

suinteresuotas

Fizinis ar juridinis asmuo, su kuriuo susiję asmens duomenys.

Duomenų procesorius (arba tvarkytuvas)

Fizinis asmuo, juridinis asmuo, viešasis administravimas ir bet kuri kita įstaiga, asociacija ar organizacija, kurią Duomenų valdytojas paskyrė tvarkyti Asmens duomenis, kaip nustatyta šioje privatumo politikoje.

Duomenų valdiklis (arba savininkas)

Fizinis asmuo, juridinis asmuo, viešasis administravimas ir bet kuri kita įstaiga, asociacija ar organizacija, net ir kartu su kitu savininku atsakinga už sprendimus, susijusius su asmens duomenų tvarkymo tikslais, būdais ir naudojamomis priemonėmis, įskaitant asmens profilį saugumas, susijęs su šios svetainės veikimu ir naudojimu. Duomenų valdytojas, jei nenurodyta kitaip, yra šios svetainės savininkas.

Teisinės nuorodos

Pranešimas Europos vartotojams: ši privatumo deklaracija buvo parengta vykdant įsipareigojimus pagal 10 Direktyvos Nr. 95/46 / EB, taip pat Direktyvos 2002/58 / EB, atnaujintos Direktyva 2009/136 / EB, nuostatas dėl slapukų.

„TechToday“
logotipas