„OnePlus“ pristatys temų parduotuvę su „Android 12“ ir „OxygenOS 12“

Telegramos logotipasAr jus domina PASIŪLYMAI? Būkite protingi ir užsiprenumeruokite mūsų „Telegram“ kanalą! Daugybė nuolaidų kodų, pasiūlymų, „Amazon“ ir geriausių internetinių parduotuvių technologijų klaidų.

OnePlus sugadino didžiulę staigmeną, kurios daugelis paprašė. Todėl atėjus naujam pagrindiniam atnaujinimui "Android" 12 lydimas OxygenOS 12, prekės ženklas pristatys teminę parduotuvę. Šiuo metu Pete Lau kompanijos išmanieji telefonai neturi parduotuvė, kur atsisiųsti temas, nors yra nustatymas, leidžiantis atsisiųsti vaizdus kaip foną. Naujiena, kurios buvo garsiai prašoma, ypač Indijoje. Bet pažiūrėkime naujienas būtent nuo to laiko mes taip pat galime dalyvauti šiame „renginyje“.

„OnePlus“ atnaujins „OxygenOS 12“ (kuris bus pristatytas su „Android 12“) su temine parduotuve. Puikios naujienos, tiek paklausios, kiek netikėtos

Šiuo metu apie „OnePlus“ niekada nebuvo kalbėta OxygenOS 12. Net nenumatė, kad bus atnaujinta įrenginių serija "Android" 12 (kuris atneš pasirinktinę „Android“ odą). Tačiau oficialioje bendruomenėje tai buvo vos atskleista kad prekės ženklas stovi pridėdami temų parduotuvę ir „OxygenOS“ su kitu svarbiausiu OS atnaujinimu. Jis paskelbė naujienas sakydamas, kad planuoja surengti dar vieną Gegužės 18 d. Internete atidarykite ausų forumą.

In questa alkale susitiks kai kurie forumo moderatoriai ir kai kurie vartotojai

aptarti būsimą funkciją. Štai personalo nario žodžiai:

Mūsų norai „Open Ears“ forumą atlikti neprisijungus turi būti atidėti, kol lauke bus 100% saugu [nuoroda į „covid-19“]. Laukdami, kol atvyks ta diena, mes vėl sugrąžinsime OEF internetą su visiškai nauja tema: temine parduotuve. Tai gali būti jums neįprasta tema, nes galbūt anksčiau išbandėte kai kurias pasirinktas temas ar ekrano fonus, atsisiųstus iš kitų teminių parduotuvių. Tiesą sakant, tai yra labai prašoma funkcija.

Aptariamas renginys vyks gegužės 18 d., Jame dalyvaus keturi „OnePlus“ darbuotojai. Bendrovė tai pareiškė priims paraiškas dalyvauti nuo šiandien iki gegužės 12 d ir pasirinks 15 pasaulinių vartotojų kuri gali suteikti atsiliepimų apie teminę parduotuvę. Čia pateikiama išsami renginio informacija:

  • Renginio laikas: gegužės 18 d., 20:00 - 22:00 HKT (17:30 - 19:30 IST, 14:00 - 16:00 CEST, 8:00 - 10:00 EST)
  • Paraiškos dalyvauti dienomis: gegužės 6 - gegužės 12 d
  • Personalas: @Zedas Z. @Zoey Z. @ Flora L. @Mano L.
  • Vartotojai: 15 pasaulinių

Pirkite „Amazon“

545,00 €
719,00 €
pasiekiamas
11 nauji po 545,00 €
67 panaudota nuo 329,54 €
nuo 23 m. birželio 2022 d. 17:18
„Amazon.it“
Atnaujinta 23 m. birželio 2022 d. 17:18
„TechToday“ taip pat yra ➡️ "Google" naujienos ⭐️ Suaktyvinkite žvaigždutę ir sekite mus!
prenumeruoti
Praneškite man
svečias
0 komentarai
Inline atsiliepimai
Peržiūrėti visus komentarus
„TechToday“
logotipas